Visie communicatiekracht

De wereld van nu vraagt om nieuwe manieren van werken. Manieren die co-creatie, creatieve denkkracht en effectieve communicatie stimuleren. Deze tijd vraagt om visueel (samen)werken! Tekenen is een prachtig instrument, een krachtige taal om ons daarbij te helpen. 

Tekenen zorgt voor:

Structuur

Betrokkenheid

Begrip

Creativiteit

Beter onthouden

Plezier

Ik draag graag bij aan de communicatiekracht van jouw organisatie. Of dat nu gaat om het maken van een visueel jaarplan, een visuele strategie of een pitchposter voor een gaaf idee wat je wilt delen met de wereld. 

Mijn visuele dienstverlening bestaat uit  het maken van praatplaten, infographics en informatie-illustraties. 

Praatplaten, infographics en informatie-illustraties

Met mijn tekeningen breng ik de kern van jouw boodschap op een krachtige manier in beeld, op een manier die aansluit op jouw doel en doelgroep. Of dit nu gaat om een project, een proces, een jaarplan of een idee. Of je nu wilt overtuigen, enthousiasmeren of informeren.

We beginnen met het analyseren van de kern. We verkennen de doelgroep, het te bereiken doel en stellen vast welke informatie dan van belang is. Dit is een bijzonder analytisch proces, hier ligt echt mijn kracht en toegevoegde waarde. Opdrachtgevers zijn vaak enorm verrast hoe dit proces hen helpt om de kern scherp te krijgen en structuur aan te brengen die ze soms zelf nog niet zagen.     

Vervolgens maken we een visuele vertaling van de kern. We kunnen dat samen doen, ik kan een groep begeleiden om dat met elkaar te doen en ik kan het volledig uitwerken.  

Een praatplaat en zoveel meer….

Als de tekeningen vorm beginnen te krijgen, ontstaan vaak ook ideeën (bij mij en opdrachtgever) hoe ze nog meer zijn in te zetten. Regelmatig lever ik losse onderdelen uit een praatplaat aan voor bijvoorbeeld gebruik in de huistijl, in social media posts, op de website of voor relatiegeschenken. Ik word er enorm blij van om daarmee nog meer toegevoegde waarde te leveren en denk daar graag over mee.  

Meer weten?

Nieuwsgierig wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? 
Neem dan contact met me op om samen jouw vraag te verkennen.